Ferm Living servies

Ontdek het prachtige servies van Ferm Living en geef jouw keuken zowel een stijlvolle als een functionele upgrade. Of je nu op zoek bent naar elegant servies voor een verfijnde tafelsetting of dagelijkse keuken benodigdheden, zoals de Ceramic soap zeepschaal of de Flow suikerpot, de uitgebreide serviescollectie biedt het allemaal. Creëer een gebalanceerd keukeninterieur gemaakt van kwalitatieve materialen zoals marmer, messing en hout. Dit maakt het servies van Ferm Living zelfs te mooi om in een lade te verbergen. Van keukengerei voor kookplezier tot glazen en mokken met prachtige ontwerpen voor een dagelijks moment van ontspanning. Laat je inspireren door Ferm Living en geniet elke dag van authentiek servies.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 14 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 83 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 83 producten Terug naar boven

Het karakter van Ferm Living

Ferm Living, opgericht met een passie voor authentiek design, heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk dat elke ruimte transformeert met tijdloos design. Van oorsprong begonnen als behangcollectie, heeft Ferm Living nu een uitgebreid assortiment aan meubels en interieuraccessoires, waaronder een prachtige collectie servies. De keukenartikelen weerspiegelen niet alleen functionaliteit, maar ook een zorgvuldig ontworpen stijl die dagelijkse momenten verheft tot creatieve expressies. Elk product getuigt van aandacht voor detail en kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen zoals marmer en hout. Of het nu gaat om meubels, servies, of andere interieurartikelen, Ferm Living biedt een universum van inspirerende ontwerpen die samensmelten met de diverse smaken en interieurstijlen.

Krachtig glaswerk van Ferm Living

Opvallend en noemenswaardig binnen de serviescollectie van Ferm Living zijn de glazen. Bij Ferm Living staan kwaliteit, functionaliteit en stijl hoog in het vaandel. Dit maakt dat de glazen van gebruiksgemak voorzien zijn en ze dus gewoon in de vaatwasmachine kunnen. Deze gewaarborgde kwaliteit doet niets af aan de uitstraling. Zo is ieder Ferm Living glas uniek en ontworpen aan de hand van bijpassende collecties, zodat je de gehele tafelsetting met elkaar kunt combineren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Oli collectie. Deze glazenserie bevat een karaf, waterglazen, wijnglazen, champagneglazen en zelfs een bijpassende botervloot. Kortom, met de glazen van Ferm Living creëer je een tafelsetting die zowel praktisch als stijlvol is.

Ferm Living servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij al het servies van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.